در روزهای گذشته عکس هایی از گلشیفته فراهانی بازیگر زن سابق سینمای ایران به همراه محسن نامجو منتشر شد محسن نامجو خواننده پاپ ایرانی از سرکرده های جریان موسوم به سبز و فتنه گران سال 88 می باشد.

انتشار عکسی در رسانه های خارجی از گلشیفته فراهانی در کنار خودفروخته دیگر ایرانی که با جملات و نوشته هایش نامش را در کنار فتنه گران ۸۸ ثبت کرده است خبرساز شد.

عکس جدید گلشیفته با محسن نامجو

عکس جدید گلشیفته با محسن نامجو

گلشیفته فراهانی در آغوش محسن نامجو

پس از مراسم امضای کتاب دراب مخدوش در پاریس که نوشته محسن نامجو است، عکسی از گلشیفته بازیگر بی آبرو در آغوش وی منتشر شد.این عکس حکایت از همکاری دیرینه این دو فتنه گر دارد، گویی که پس از مدت ها بازهم به هم رسیده اند!
گلشیفته فراهانی و محسن نامجو نویسنده خودفروخته ایرانی
در خاطر ایرانی هاست که محسن نامجو پس از آنکه در فتنه ۸۸ با حمایت رسانه ای سایت های ضد انقلاب چون کلمه و جرس و رادیو فردا و صدای امریکا و … در کنار گلشیفته فرهانی، فعالیت تخریبی خود علیه اعتقادات دینی مردم و نظام سیاسی جمهوری اسلامی را پررنگ تر کرده بود، در آخرین کنسرتش و در رویکردی مشابه به اعتقادات مذهبی شیعیان توهینی بی شرمانه می کند تا روح بیمار و فکر علیلش را به طور کامل به نمایش و قضاوت عموم ایرانیان مسلمان بگذارد.
هم اکنون گلشیفته دست مایه فیلم های غیراخلاقی در غرب شده و نامجو هم مکرر جامعه ایرانی را که در آن رشد کرده برای منافع شخصی خود به زیر سوال می برد و توهین می کند و بعد ایستاده می گوید:من در برابر هیچ مسئولی لخت نمی شوم!!! برخی اعتقاد د با سایر مردان رابطه صمیمانه ای در فیلم برقرار نماید. اما در مقابل اکثریت جامعه رفتار گلشیفته فراهانی را توهین به مقام زن دانسته اند.ارند که هنر و ارائه هنر تنها محدد به پوشش اسلامی نمی شود و زنان باید بتوانند با هر شرایطی به ارائه نقش خود بپردازند این افراد اعتقاد دارند زن نیز می تواند به ماند مرد با لباس کمتری جلوی دوربین رفته و جتی
حال در کتاب جدیدش بازهم برای فروش بیشتر در سایر کشور ها به جامعه و جوانان ایرانی توهین می کند به طوری در توضیحات دراب مخدوش نوشته است:ما نه تنها برگزیده نیستیم بلکه از دیگر هنرمندان حوزه های دیگر بی سوادتریم. ادبیات ترکیه بسیار از ادبیات ما جلوتر رفته یا موسیقی اعراب به همین شکل. ما فقط دوست داریم هنوز احساس کنیم از اعراب بالاتریم. در حالی که آن ها در همه چیز، خُردخُرد از ما جلوتر هستند. ما چند موزیسین بین المللی مثل حسین علیزاده و کیهان کلهر داریم؟ در حالی که در همین استانبول به راحتی نام ۲۰۰ هنرمند مطرح است.»